"The Pocket" (Family festival of small and miniature scenes)

13 Jul 2019 - 21 Jul 2019

Brseč, Croatia

Last updated: 12 Apr 2021
131 A4712

The Pocket

A family festival of small and miniature scenes

“The Pocket" - children's, family festival of small and miniature scenes organized by "The Smallest Theater in the World" Theater Oz in Brseč, promotes theaters that nurture small and miniature theatrical forms, but also all other artists that define their art as small and miniature. It is a festival that nourishes and supports interactive creative and educational workshops with an emphasis on theater and tradition, as well as exhibitions, literary and musical encounters in collaboration with renowned artists and pedagogues.

The programs are held on the premises of "The Smallest Theater in the World" as well as streets and squares of Brseč.

Every year, the creative team of Teater Oz and "The Pocket" welcome an artist who creates unique pockets that are the trademark of this theater event. With this festival, we want to allow small and big visitors to stop searching for lost time, to embrace exciting artistic content and open their hearts to imagination. We want them to dare to dream and together with us, realize that small things and small moments are in fact not that small.

Come and visit us! Fill your pocket with a handful of theater emotions and good vibrations!


Džep

Obiteljski festival malih i minijaturnih scena

„Džep“ – dječji, obiteljski festival malih i minijaturnih scena u organizaciji „Najmanjeg kazališta na svijetu“ Teatra Oz u Brseču potiče i promovira kazališta koje njeguju male i minijaturne kazališne forme, ali i sve druge umjetnosti i umjetnike koji svoje radove „pakiraju u malo i minijaturno“. Poseban je i kao festival koji veliku pažnju pridaje i interaktivnim kreativno-edukativnim radionicama s naglaskom na kazalište i tradiciju, izložbama te književnim i glazbenim susretima u suradnji s priznatim umjetnicima i pedagozima. Programi se se održavaju u prostoru „Najmanjeg kazališta na svijetu“ te ulicama i trgovima Brseča. Svake godine se kreativnom timu Teatra Oz i „Džepa“ pridruži i umjetnik koji izrađuje unikatne kretivne džepove koji su zaštitni znak ove kazališne manifestacije. Ovim festivalom želimo omogućiti malim i velikim posjetiteljima da kroz umjetnički uzbudljive sadržaje na trenutak zastanu u potrazi za izgubljenim vremenom i da se otvorena srca prepuste imaginaciji, da se usude sanjati i zajedno s nama uvide da male stvari i mali trenuci nisu mali. Dođite i posjetite nas! Strpajte u džep pregršt kazališnih emocija i dobrih vibracija!


Logo Nkns2Jpg

Practical info

Pricerange per day
Under 10 euro
Music
Classical Music , Jazz , Rock
Accommodation
Camping , Partner hotel , AirBnb
Food
Fast snack , Snack bar , Resto
Directions & transport
Train/tram/bus
Surroundings
Nature , Village
Average attendence per day
Under 500 attendees
Art disciplines
Design, Applied arts , Literature , Music , Street Art , Theater
Support for disabled people
No